به گزارش سخن محمد قلیزاده مدیر عامل سازمان آتش نشانی تبریز در گفتگو با خبرنگار سخن گفت: در مقایسه با سال گذشته، سه طرح ویژه به این منظور به مرحله اجرا درآمده که اولین طرح اجرایی، “طرح آموزش ایمنی برای مقابله با حوادث چهارشنبه سوری” و هدف از اجرای آن، آشنایی نوجوانان و جوانان با حوادث و خطرات ناگوار در این روز بود.
وی افزود: دومین طرح اجرایی نیز مربوط به اجرای طرح کمپین “نه به چهارشنبه سوری خطرناک” است که امسال به صورت فراگیر در سطح مدارس تبریز برگزار شد و دانشآموزان با امضاء و پیوستن به این طرح، آمادگی خود را برای خودداری از هرگونه اعمال ناایمن در این روز اعلام کردند.
قلیزاده با تاکید بر اینکه آمادگی سازمان آتشنشانی تبریز تنها مربوط به چهارشنبه آخر سال نیست، گفت: طرح “استقبال از بهار” نیز از دیگر طرحهای اجرایی سازمان آتشنشانی در سال جاری است که از ۱۵ اسفند شروع شده و تا ۲۹ اسفند ماه ادامه دارد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی ادامه داد: غیر از نیروهای مستقر در سطح شهر، ۲۱ ایستگاه آتشنشانی به عنوان پشتیبان نیروهای عملیاتی در محل ایستگاهها نیز آمادهباش هستند.
وی از تعیین مراکز و محلهای مهم شهری، پرتردد و پر تجمع به عنوان محل استقرار و اجرای طرحهای مذکور خبر داد و افزود: مسیرهای بازار تبریز، خیابان دارایی، میدان ساعت و چهار راه ابوریحان از جمله این مسیرها هستند و در مجموع، ۱۳ محل استقرار اصلی در نظر گرفته شده است که به منظور ارایه خدمات بهتر و بیشتر به شهروندان، این تعداد در روز چهارشنبه سوری به ۲۱ محل استقرار میرسد.
قلیزاده با اشاره به دومین مرحله آمادهباش آتشنشانان، اظهار کرد: دومین طرح اجرایی با افزایش میزان ناوگان خودرویی و نیروهای عملیاتی در روز چهارشنبه آخر سال با ۲۱ محل ثابت و سیار آتشنشانی اجرا میشود و نیروهای گشت موتوری در این روز با تجهیزات اطفاء حریق پیشرفته (aft) و خاموش کنندههای دستی در سطح شهر حضور پیدا میکنند.