به گزارش سخن به نقل از شهریار، علی مدبر با اشاره به پروژه سرشماری درختان شهر گفت: پروژه پلاک کوبی الکترونیکی درختان شهر تبریز با هدف جمع آوری اطلاعات درختان و بررسی وضعیت فعلی درختان در شهر و هم چنین برنامه ریزی کلان برای آینده این درختان انجام شده است و می تواند گزارش های صحیح و کاربردی از وضعیت فعلی درختان در شهر به دست آورد.
مدبر در خصوص نحوه سرشماری درختان گفت: این پروژه برای اولین بار و به همت کارشناسان انفورماتیک سازمان توسط اپلیکیشن طراحی و تولید شده که بر این اساس مامورین سرشماری اطلاعات مورفولوژیک و حتی مکانی درختان را توسط اپلیکیشن تحت وب در سامانه ذخیره می کنند.
وی در ادامه افزود: بهره گیری از فناوری اطلاعات در این پروژه که برای اولین بار صورت می گیرد، باعث می شود اطلاعات تحلیلی و درستی از درختان شهر همیشه در دسترس باشد.
مدبر در ادامه افزود: همچنین تولید این اپلیکیشن باعث شده شهروندان از این پس توسط QR کُد درج شده بر روی پلاکهای نصب شده بر روی درختان اطلاعات درخت را مشاهده کرده و تمامی درخواستهای خود را مبنی بر هرس، سمپاشی، جابجایی و … درختان را نیز از طریق همین سامانه به سازمان ارسال نمایند تا در اسرع وقت نسبت به بررسی مورد اقدام شود.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز این اقدام سازمان را قدمی در جهت تسریع در بررسی درخواستهای شهروندان نیز بر شمرد و گفت: همچنین شهروندان میتوانند علاوه بر بهره گیری از اپلیکیشن موبایل شناسنامه درختان، از بستر تحت وب ایمن سامانه از از آدرس tree.tabriz.ir در دسترس میباشد استفاده کنند.