به گزارش سخن، عابدین خرّم در جلسه کارگروه آرد و نان استان اظهار کرد :
▫️امیدواریم با نظارت مستمر دستگاهها، مردم از نان با کیفیت برخوردار شوند و قاچاق و سوءاستفادهها متوقف شود.
▫️تخلف در آردسازیها به عنوان اخلال در نظام اقتصادی محسوب و هرگونه خروج آرد از شبکه، قاچاق تلقی خواهد شد و با آنها برخورد قانونی میشود.
تصمیم دولت برای هدفمندی یارانه آرد، گامی در جهت اقدام برای اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از قاچاق است و مردم باید درباره سیاستهای راهگشای دولت توجیه شوند و این ممکن نیست مگر آنکه مسئولان و متولیان با مردم صحبت کنند.
▫️یارانه اختصاصی به کالاهای اساسی در کشور به اندازه یک جمعیت ۱۲۰ میلیونی است و این موضوع نشان میدهد که بخشی از این کالاها، قاچاق میشوند؛ ضمن اینکه کیفیت برخی از کالاهای اساسی تولیدشده هم پایین است.
▫️دولت بهناچار برای مقابله با این بحران و برای واقعیسازی قیمتها، اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از قاچاق، تصمیم به هدفمندی یارانه آرد گرفته است و باید در مقیاس استانی، پیشبینیهای لازم انجام شده و برای کاهش آسیبپذیری اقشار مردم و جلوگیری از سوءاستفاده فرصت طلبان، اقدامات اساسی و مقابلهای انجام گیرد.
▫️عدالت اجتماعی ایجاب میکند واحدهایی که آرد یارانهای یا نیمه یارانهای دریافت میکنند، خدمات لازم را متناسب با ذائقه و نیاز مردم استان ارائه کنند که در این خصوص نظارت جدی اتحادیهها ضروری است.
▫️تجمع مقابل نانواییها بعد از ماه مبارک رمضان افزایش یافته و این به دلیل عدم فعالیت کافی برخی نانواییها است و اتحادیهها باید همکاری کنند تا تشویق به کار به اوج خود برسد؛ از مردم شریف استان نیز درخواست داریم تا نظارت عمومی خود را بر نانواییها افزایش دهند.
▫️اختصاص یارانه به کالاهای اساسی موجب رانت و قاچاق میشود و در شرایط حساس جنگ اقتصادی که احتمال اخلال در بازار وجود دارد، باید راهکارهای جدی و عملیاتی در پیش گرفته و نظارتهای میدانی را هم افزایش دهیم.
▫️دستگاههای نظارتی نیز به همراه صداوسیما از مراکز و واحدهای مختلف بازدید کرده و نتایج را به روشهای گوناگون رسانهای به اطلاع مردم برسانند.